ಕರ್ನಾಟಕ ರಾಜ್ಯ ಉಪನ್ಯಾಸಕರ ಅರ್ಹತಾ ಪರೀಕ್ಷೆ

[Accredited by UGC, New Delhi]

Moulya Bhavan,University of Mysore, Manasa Gangothri, Mysore - 570 006

Checklist

CHECK  LIST  WHILE FILLING THE ONLINE APPLICATION FORM AND   SUBMITTING HARD COPY OF THE APPLICATION:

1. Whether they fulfill the eligibility conditions for the Test as prescribed IN THE Notification under the heading ‘CONDITIONS OF ELIGIBILITY’.

ii. Whether they have filled in correct CATEGORY ie. SC, ST, PWD (VH/PH),   Cat-I,  IIA, IIB, IIIA and IIIB.

iii. Whether they have filled in their correct subject, subject code and test center in the relevant column.

iv. PWD (VH/PH) candidates must fill the relevant column in the Online Application Form. Only PWD (VH/PH) candidates are supposed to fill this column and the  others have to leave it blank.

v. Whether they have signed the printout of Online Application Form, Attendance Slip and Admission card.

vi. Whether they have enclosed the required documents along with the hard copy of the Application Form before submission at the respective examination center.

vii. Whether they have kept themselves a hard copy of all the submitted documents along with necessary certificate for their own record.

viii. Whether PG Degree Final year marks card enclosed, in case of PG degree passed / I Year or  I & II semester Marks card in case of appearing candidates.

ix. Whether attached the CANARA Bank e-Challan (K-SET copy) or online payment receipt.

x. Whether attested copy of SC/ST/ PWD (VH/PH)/Category-1, IIA, IIB, IIIA, and IIIB certificate is attached.

xi. Whether pass port size photo, has been pasted on Application and Attendance Slip in the space provided just below the printed photo and which should be duly attested by Gazetted officer.

ENCLOSURES TO BE SENT WITH THE APPLICATION

i. The candidates should send the following documents with printout of their online application form in separate A4 size papers.

a) Application Form (one copy),

b) Attendance Slip  (one copy),

ii. Copy of CANARA Bank e-Challan (K-SET copy) or online payment receipt.

iii. Copies of SC, ST, PWD (VH/PH), Cat-1, IIA, IIB, IIIA and IIIB certificates duly attested by the Gazetted Officer.

iv. Attested copy of SSLC Marks card is a must for verification of candidate name and parent’s name.  In case there is a change of name at the later stage,    enclose an attested copy of the authenticated document.

v. Attested copy of Final year PG Degree marks card and PG degree certificate.