ಕರ್ನಾಟಕ ರಾಜ್ಯ ಉಪನ್ಯಾಸಕರ ಅರ್ಹತಾ ಪರೀಕ್ಷೆ

[Accredited by UGC, New Delhi]

University of Mysore, Crawford Hall, Mysore - 570 005

Final Key Answers of KSET – 2015 Examination

held on 06th December 2015.

All the Suggestions / grievances from the candidate’s were placed before the subject experts and the Key answers were finalised. No more suggestion/Objections to the Final Key answers will be entertained.

Expected date of announcement of Result is in March 2016.

Note: 1. Wherever '#' mark is made against any question number in key answer sheet, means Grace mark will be  awarded for such questions irrespective of whether the candidate attended such question/s or not.

2. Wherever more than one answer is marked in key like, A/B means both are appropriate answers, then choosing either of this by the candidates will be awarded marks. If any candidate wish to challenge the final key answers they may do so on or before 27th January 2016(see Notification for further details).

PROF. B.BASAVALINGU
Co-ordinator, K-SET cente,  Pareeksha Bhavan,
University of Mysore Mysore 570 005.
Ph: 0821 – 2419202, 402,426.
Email id:bbkset2013@gmail.com